• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nieuwbouw, verbouw en revitalisatie van bouwprojecten

Man&Meer heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van bouwprojecten. Nieuwbouw en verbouw, maar ook beheer en revitalisatie. Door het werken voor verschillende opdrachtgevers, zijn we thuis in verschillende projecten, zoals retail-, woning en kantoorontwikkeling. We bieden u op korte termijn een compleet pakket aan managementdiensten dat erop gericht is u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Revitalisatie winkelcentra

Een actuele trend is het tijdig revitaliseren van winkelcentra. Consumenten verwachten méér van een winkelcentrum dan alleen een plek waar je producten koopt. De centra worden steeds vaker getransformeerd tot een plek waar je ook iets kunt beleven. Hiermee wordt de concurrentie met webshops aangegaan. Man&Meer begeleidt beleggers op de route van deze transformatie van ‘een plek om te kopen’ naar ‘een plek om te beleven’. Samenwerking met de verschillende retailers en detailhandelaren in het winkelcentrum leidt tot succesvolle projecten.

Retailprojecten

Kantoren

Of u nu uw huidige kantoor wilt vernieuwen of gaat verhuizen naar een nieuw of ander kantoorpand; Man&Meer helpt u bij het realiseren van uw ideale huisvesting. De overstap naar nieuwe huisvesting biedt o.a. kansen voor een nieuwe manier van werken; we hebben hier veel ervaring in. Samen met u wordt het programma van wensen opgesteld en wij zorgen ervoor dat het eindresultaat wordt behaald.

Kantoorprojecten

Woningen/ huizen

“Thuiskomen begint bij het betreden van het gebouw”. Deze filosofie is kenmerkend voor al onze kwalitatief hoogwaardige woningbouwprojecten. We adviseren beleggers (van groot tot klein) over het afwerkingsniveau van woningen. Een kwalitatief hoogwaardig gebouw waar de bewoners trots op zijn, resulteert in minder verloop en meer wooncomfort.

Woningbouwprojecten

Parkeergarages, bioscopen, scholen en meer

Naast retail, woningbouw en kantoren heeft Man&Meer ervaring met diverse objecten zoals parkeergarages, buurthuizen, brede scholen, brandweerkazernes, mediatheken, theaters en bioscopen. Ook hier hebben we een belangrijke rol gespeeld in het hele proces: initiatief, uitvoering en beheer.

Overige projecten

Nieuwbouw, verbouw, beheer en revitalisatie

Nieuwbouw:
We ondersteunen u vanaf initiatief tot en met de uitvoering. Daarnaast leveren we zorgvuldige nazorg.

Verbouw:
Wanneer een gebouw niet meer aan de gebruikseisen voldoet of wettelijke voorschriften een aanpassing vereisen, kan het noodzakelijk zijn te verbouwen. Man&Meer is vertrouwd met het uitwerken van dergelijke plannen tot realiseerbare projecten. We begrijpen dat tijdelijke sluiting van een gebouw vaak niet gewenst is en zullen dit proberen te voorkomen.

Beheer:
Bij het beheren van panden is naast gedegen kennis over het bouwkundige onderhoud, de beschikbaarheid en toegankelijkheid van benodigde informatie van essentieel belang. We hebben uitgebreide ervaring in het opzetten, verfijnen en (dagelijks) beheren van beheerorganisaties voor vastgoed met variërende portefeuille omvang.

Revitalisatie:
Een object toekomstbestendig opnieuw op de kaart zetten? Met onze jarenlange ervaring helpen we u de juiste koers te vinden, mogelijk middels herbestemming. Voornaamste doel: het terugdringen van leegstand.

Wat kunnen we voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op